Letselschade

Letselschade

Als u lichamelijk of psychisch letsel oploopt komt er veel op u af. Een ongeval komt altijd volkomen onverwacht en kan grote gevolgen voor u hebben. U krijgt niet alleen te maken met onkosten (zoals medische kosten) maar letsel kan er ook toe leiden dat u uw werk (tijdelijk) niet kunt doen, dat u uw kinderen niet kan verzorgen of dat u behoefte heeft aan hulp in het huishouden.

Een een letselschade expert van Kuijken Advocaten helpt u onder andere bij:

  • het vaststellen van de aansprakelijkheid bij een verkeersongeval, arbeidsongeval of ander voorval waarbij u letsel hebt opgelopen
  • het in kaart brengen van alle schadeposten
  • het schaderegelingstraject met de aansprakelijke partij of diens verzekeraar

Over de kosten van de advocaat hoeft u zich geen zorgen te maken, omdat de kosten van rechtsbijstand door de aansprakelijke partij of diens verzekeraar worden betaald. Als slachtoffer van een ongeval doet u er verstandig aan om vanaf dag één gebruik te maken van uw recht om te laten bij staan door een gespecialiseerd letselschadeadvocaat. 

Ook indien u een rechtsbijstandsverzekering heeft, heeft u het recht om u te laten bijstaan door een gespecialiseerd letselschadeadvocaat naar uw keuze. Wij kunnen voor u contact opnemen met uw rechtsbijstandsverzekeraar om uw rechten op de rechtsbijstandsverzekering veilig te stellen.