mw. mr. Iris Langenhuizen

Advocaat
mw. mr. Iris Langenhuizen heeft zowel een masteropleiding in het ondernemings- en handelsrecht als in het strafrecht van de Universiteit Maastricht. In 2013 is Iris beëdigd als advocaat

Van 2013 tot 2017 werkte Iris als advocaat bij een gerenommeerd advocatenkantoor in Amsterdam op de sectie insolventierecht en vastgoed. Zij werd daarbij geregeld aangesteld als curator in faillissementen. Vervolgens heeft Iris, voordat zij zich aansloot bij Kuijken Advocaten, van 2017 tot 2020 in Shanghai (China) gewerkt voor een internationaal opererend Nederlands advocatenkantoor. Hier heeft zij zich verder gespecialiseerd in het bijstaan van bedrijven op het gebied van investeringen, joint ventures en contracten.

In 2021 is Iris geslaagd voor de Grotius specialisatieopleiding Insolventierecht.

Binnen Kuijken Advocaten adviseert en procedeert Iris op het gebied van contracten, letselschade, aansprakelijkheidsrecht, grensoverschrijdende transacties/samenwerkingsverbanden, faillissementen en vastgoed

Iris is volwaardig lid van de Vereniging INSOLAD (Vereniging Insolventierecht Advocaten), aspirant-lid van LSA (Vereniging van Letselschade Advocaten) en heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Insolventierecht
  • Letselschaderecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.