mr. Ad Kuijken

Advocaat
Ad Kuijken studeerde rechten aan de Universiteit Utrecht en behaalde zijn meestertitel eind 1980. Hij volgde hiertoe niet de gebruikelijke weg. Eerst rondde hij een HEAO/E-J opleiding af om vervolgens door middel van zelfstudie in drie jaar tijd de universitaire rechtenopleiding af te ronden.

In 1981 werd Ad Kuijken tot advocaat benoemd en direct na de verplichte stageperiode vestigde hij zich in 1984 als zelfstandig advocaat in Valkenswaard.

U kunt bij Ad Kuijken terecht voor de meest uiteenlopende juridische geschillen. Hij staat met name ondernemers in het midden- en kleinbedrijf ten dienste. Incasso’s, arbeidsrecht, contractenrecht en andere aan het ondernemingsrecht gerelateerde conflicten behoren vooral tot de gebieden van zijn advies en rechtsbijstand.

Ad Kuijken is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) en heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
  • Arbeidsrecht
  • Erfrecht
  • Insolventierecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Ook lid van: Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten (VIA)